killinger hvad følger med


Værd at vide:
Vores opdræt lægger stor vægt på at opdrætte sunde og raske killinger med et super skønt temperament. Derfor er killingerne i hænder lige fra fødslen,, vi vejer dem og sidder ved killinger og mor fra fødsel.  når de bliver ældre, bliver de kigget i mund og får kigget på de små klør, ( vi klipper dog ikke negle tidligt, men det tror de.  Så de bliver  præget positivt og socialt frem til de flytter til deres nye hjem. Vi benytter kun kvalitetsfoder fra Royal Canin og Hill's til både voksne og killinger.  Vores hjem er et ikke ryger hjem. Og det skader kattene at vokse op i et hjem med passiv rygning.

En familie-/kælekat er inklusiv:
Stamtavle fra Mundikat / FIFé (som beviser killingen er en ægte racekat, og at opdrætter er underlagt regler for opdrættet).
1. vaccine og ormekur samt sundhedsattest fra dyrlægen.
Killingen er chipmærket og registrering i Dansk Katteregister.
Morkatten har "Agria Avl Sygeforsikring" som dækker eventuelle skjulte fejl og mangler hos killingen.

Killing har "Altid Sygeforsikring" i Agria, der dækker 1 år frem og kan overtages af køber., og det anbefales at køber overtager forsikringen efter 1 år. 
Killingefoder fra Royal Canin.  og man kan tilmeldes RC og få en pose foder.  
Kontrakt der sikrer både køber og sælger.
Skriftlig og mundtlig vejledning i pasning af killingen og den voksne kat.
Livslang hotline - du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.Man kan vælge at få killingen med "hele pakken"   vi kan sørger for det hele.
Her medfølger yderligere: Gavekort til 2. vaccine og neutralisering hos vores dyrlæge Fasanvejens Dyreklinik.

En killing, der sælges som familie-/kælekatte, skal neutraliseres senest, når den er omkring 6 mdr.
Vi sælger kun killinger til avl, til registrerede opdrættere. En killing kan være neutraliseret allerede inden flytning, hvis vi skønner det er en god ide for den enkelte killing og prisen vil være som "hele pakken". Vi synes det er skønt at få to killinger ud i samme hjem, derfor giver vi en samlet rabat på 1.000 kr. ved køb af 2 killinger.

En killing er først reserveret, når køber har besøgt os, og vi efterfølgende har indgået aftale om køb af killingen samt at reservationsgebyr på 1.000 kr. er indbetalt og modtaget hos os. Reservationsgebyr betales ikke tilbage, såfremt køber springer fra aftalen.

Vi sælger ikke killinger til frit løb. Udeliv er bestemt dejligt, også for en Birma, men der skal være en eller anden form for sikring af haven, en løbegård, indhegnet altan eller lignende. En Birma kan også sagtes lære at gå i sele og komme ud på den måde.

Killingerne kan tidligst flytte hjemmefra, når de er 12 uger, ofte 14 uger. Men vi holder dem gerne lidt længere,  hvis der er behov for det. Det glæder os rigtig meget, når vi får lov til at høre om, hvordan det går med killingerne i deres nye familier, og vi er meget glade for at få billeder af dem :-) men det er naturligvis ikke noget krav.