om os bag stamnavnet von Gott

Vi har haft opdræt siden  1993, har deltaget i mange opgaver for den danske katteverden. Har i over 15 år stået for Darak s medlemsmøder alene eller sammen med nu afdøde formand Aase Nissen.  Har givet meget frivilliget arbejde til Darak.


Desværre  ser vi ikke at man forsøger at samle folk,  vi valgte at støtte KK, da flere venner var med der. Men med grædende hjerte har vi oplevet at Felis danica, dvs de 3 andre klubber,  har smidt KK ud, og dermed har vi mistet tillid  men også vundet, da folk finder sammen,  når man sådan mister en klub for noget,  de andre klubber også gør, kk gjorde det  bare mere. 


Men brændte børn healer og lærer, hvem er vennerne. 

Så vi har flyttet vores opdræt til  Mundikat. dette er en klub som er i vores ånd, og vi mener hollænderne er i sind som os. 

Altså det er en  klub under Fife,   som er i rivende udvikling, og med det vigtige for os  demokrati. 

Man føler sig velkommen, og de gør alt for os.  Og at vi spare penge, ja det er jo også dejligt.


Så vi er fife medlemmer,  og har derfor  sammen mål som fife klubberne. 

Vi elsker FIFE og har jo samme mål som andre fife lande, osse klubberne i DK trods alt. 

 

Vores killinger er naturligvis med fife stamtavler, Mundikat udfærdiger stamtavler jvf. fife reglerne.  FIFE er  den øvreste del af katteverden og Mundikat er selvfølgelig med der. 


Vi har gennemført den danske del af en  FD opdrætteruddannelse diplom uddannelsen, men må ikke mere bruge det logo vi fik.  

Men det ændre jo ikke på den viden vi har fået, Diplom opdrætter uddannelsen består af disse emner


Modul 1: Historie, organisation, FIFe/FD regler og sundhed
Modul 2: Opdræt
Modul 3: Genetik, kattehold og adfærd
Modul 4: Udstilling, love og regler samt etik og moral


Men vi har da ikke kun fået viden om disse ting, som alt er noget man kan læse sig til, men vi har fået og gennemført Darak opdrætteruddannelse, og cerficering i forskellige emner gennem de mange møder.  Vi har selv  stået for flere møder igennem rigtig mange år i Darak. 


HUSK det er FD og de 3 klubber der smed katteklubben ud,  Men vi skal se fremad og komme videre. 
billed er fra 1997 med Meta, den første danske birmaopdrætter, min skønne veninde Ketty,. også andre er med her, charlotte og kirsten, Majbritt, Christel og verner, Natascha,, Susser fra Sinklar opdræt gode miner