om os bag stamnavnet von Gott

Vi har haft opdræt siden  1993, har deltaget i mange opgaver for den danske katteverden. Har i over 10 år stået for Darak s medlemsmøder sammen med nu afdøde formand Aase Nissen.  

Desværre er  katteverden gået i stå, eller det der bruges mest tid på er at få medlemmer.    Ledelsen bruger tid på at jagte deres klubber, finde på uhyrligheder og støtter ikke op om deres specialklubber.


Men det mest alvorlige vi har set,  er nu Felis danica eksklution af katteklubben. Det er et overgreb på medlemmerne, de medlemmer skal så tvinges ind i de andre klubber. Men ingen af de klubber der er tager ingen hensyn til at det er hobby, og det vigtigste er og bliver kattene og kattenes tarv.  

 

Vi har derfor følt vi ikke kan støtte Felis Danica og den  forenings medlemmer.

Så vi har flyttet vores opdræt til l Mundikat. dette er en klub som er i vores ånd, og vi mener hollænderne er i sind som os.  Altså det er en  under fife, en klub  som er i rivende udvikling, og med det vigtige for os  demokrati. 

Man føler sig velkommen, og de gør alt for os. 

 

Vores killinger er naturligvis med stamtavler Mundikat udfærdiger stamtavler jvf. fife reglerne.  FIFE er  den øvreste del af katteverden og Mundikat er selvfølgelig med der. 


Vi vil anbefale alle vores killingekøber at melde sig ind i Katteklubben, som arbejder for en mere nær og anden katteverden i Danmark.


Vi har gennemført den danske del af en opdrætteruddannelse diplom uddannelsen, men må ikke mere bruge det logo vi fik.

Men det ændre jo ikke på den viden vi har fået, Diplom opdrætter uddannelsen består af disse emner


Modul 1: Historie, organisation, FIFe/FD regler og sundhed
Modul 2: Opdræt
Modul 3: Genetik, kattehold og adfærd
Modul 4: Udstilling, love og regler samt etik og moral


Men vi har da ikke kun fået viden om disse ting, som alt er noget man kan læse sig til, men vi har fået og gennemført Darak opdrætteruddannelse, og cerficering i forskellige emner gennem de mange møder. vi har stået for i Darak. 


Darak ønsker os ikke overhovedet vi er nemlig kritiske overfor det valg de har taget med katteklubben,. Det valg er ødelæggende for den danske kattesport, og har ødelagt kattevenskaber. Gode venner skal nok holde sammen og vi ved vores killingekøber altid vil støtte os. 

billed er fra 1997 med Meta, den første danske birmaopdrætter, min skønne veninde Ketty,. også andre er med her, charlotte og kirsten, Majbritt, Christel og verner, Natascha,, Susser fra Sinklar opdræt gode miner 

© Copyright. All Rights Reserved.

von Gott