Bugatti von Gott ny killing

se bare hvor smuk han er, men det mor og hende skønne killlinger også

første dag hos plejemor og søskende 

Vores dejlige Wild rose, fødte den 26 marts Bugatti, men så gik der noget galt, og efter 1 konsultation hos dyrlægen, ventede vi. Der var bare noget galt,  så vi måtte igen til dyrlægen, og akut kejsersnit.  nu 3 killinger og 1 død. 


Igen dyrlægen, da Wild Rose var meget apatisk og bestemt ikke rask.  der døde 2 killinger fra lørdag til søndag og på trods af intens behandling. Var hun virkelig dårlig. Mandag morgen måtte vi indlægge hende på klinikken. 


Lille Bugatti udsigter så ikke lovende, ud,men jeg vidste Lissi ohlsson havde fået2 killinger søndag. Så jeg tog chancen og spurgte om de ville tage Bugatti som plejebarn.


Der blev straks sagt ja,  men at jeg skulle sikre at morkatten ikke havde noget der kunne skade hende katte. Det er fornuftigt. og jeg snakkede med dyrlægen. Vi bruger samme dyrlæge, g 

Dette var alene mormisser og det kejsersnit, og killing i klemme.


Vi fik indlagt Wild Rose, og med håb for Bugatti også, så kørte vi til opdrættet Ohlsson 's Birma.  


Killing, blev præsenteret for plejemor, men han havde ikke tid, ville heller finde en pat.   


Sulten og i underskud for mad nok, selvom jo havde givet kmr, så lå han og suttede hos sin mor.  Men med feber,  så var der ikke mad nok.


Derfor er det Bugatti redning at Ohlsson ville tage imod ham, og det var så tæt på nyfødte små.  Bugatti er jo 2 dage ældre,.  Men de følges fint han. 


Han bliver Blå eller blå tabby og bliver hjemme. 


,

Bugatti er 3 uger ca og han er skøn.  

Bugatti er fyldt 12 uger og er flyttet med sin plejebror til Amager. 

tak til Ohlsson opdræt for at passe ham, og dejligt han har fået et hjem med en anden birma 


I kan se mere om han hos Ohlsson